Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

«Τα σπάει» η διασκευή του τραγουδιού του Μάκη Καρρά «αυτή είναι η αλήθεια»


Το  τραγούδι «αυτή είναι η αλήθεια» του Κομοτηναίου τραγουδιστή Μάκη Καρρά που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο, αγαπήθηκε από τον κόσμο από την πρώτη στιγμή και ακούγεται στα ραδιόφωνα όλης της χώρας. Πριν μερικές εβδομάδες ο Μάκης Καρράς έδωσε την δυνατότητα σε ένα νέο και ταλαντούχο παιδί, στον ράπερ Mikel (Νεκτάριος) και με ένα πάντρεμα λαϊκής και ράπ μουσικής απογείωσαν το τραγούδι.


  Από τις πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας της διασκευής αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και  αυτό επιβεβαιώνεται και από τα views  που έχει συγκεντρώσει ήδη. Η διασκευή αυτή θα είναι ένα από τα κομμάτια που θα ακουστούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι.
Ο Κομοτηναίος καλλιτέχνης δεν επαναπαύεται ποτέ, ετοιμάζει νέα τραγούδια, συνεργασίες και βιντεοκλίπ, που ακόμη οι πληροφορίες μας δεν επιβεβαιώνονται αν είναι για το τραγούδι «αυτή είναι η αλήθεια».
Σε επόμενο φύλλο αναμένεται και η συνέντευξη του τραγουδιστή που όλοι αγαπάτε και στηρίζεται.
Μπορείτε να το ακούσετε:  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου