Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Μ. Καρράς: δεν θέλω εφήμερη προβολή, θέλω να αναγνωριστεί ο αγώνας και η δουλεία που κάνω τόσα χρόνια



Ο Μάκης Καρράς είναι κομοτηναίος, ασχολείται με τον χώρο της μουσικής από 12 χρονών


Ο Μάκης Καρράς είναι κομοτηναίος, ασχολείται με τον χώρο της μουσικής από 12 χρονών, αρχικά σαν ραδιοφωνικός παραγωγός, μετέπειτα ως D.J. και μετά με το τραγούδι. Η αγάπη που έχει για την μουσική τον έκανε να αποκτήσει
από πολύ νωρίς φανατικό κοινό που τον ακολουθεί παντού. Ωστόσο δεν επέλεξε να δηλώσει συμμετοχή σε κάποιο τάλεντ σόου, από τα χιλιάδες που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια και να έχει ποίο άμεση προβολή. Για την επιλογή του αυτή, καθώς και για την δουλειά που ετοιμάζει αλλά και για ζητήματα που απασχολούν όλο τον κόσμο τοποθετήθηκε στην συνέντευξη που μας παραχώρησε.

M.K.: Μάκη ασχολείσαι με τον χώρο της μουσικής από 12 χρονών, ωστόσο δεν επέλεξες να δηλώσεις συμμετοχή σε κάποιο τάλεντ σόου από τα χιλιάδες που υπάρχουν τα τελευταία χρόνια και να έχεις ποίο άμεση προβολή. Ποίος είναι ο λόγος;
Κ.Μ.:  θέλω αν πραγματικά αξίζω να βγει και να ανταμειφτεί η υπομονή και ο αγώνας που έκανα τόσα χρόνια και όχι από την εφήμερη προβολή. Δεν κατακρίνω τα παιδιά που το κάνουν αλλά εγώ δεν θα το έκανα, θεωρώ ότι συνθλίβουν προσωπικότητες. 

Μ.Κ.: Έχεις όμως ένα σημαντικό πλεονέκτημα ήδη ο κόσμος από το ραδιόφωνο και τα μαγαζιά που εργάζεσαι σε ακολουθεί και σίγουρα θα σε στήριζε με την ψήφο του.
Κ.Μ.: Καθημερινά κρίνεται η δουλεία μου και η ψήφος είναι ότι με ακλουθούν παντού, δεν χρειάζεται να τους βάλω σε αυτή τη διαδικασία.

Μ.Κ.: Εσύ δηλαδή τι προτείνεις σε ένα νέο παιδί ή και μεγαλύτερο γιατί η αγάπη για την μουσική δεν έχει ηλικία, που θέλει να ασχοληθεί με το τραγούδι;
Κ.Μ.: αρχικά να δουλέψει και να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

Μ.Κ.: Σαν νέο παιδί και σαν καλλιτέχνης πως βλέπεις τα πράγματα στην Ελλάδα του 2017;
Κ.Μ.: θλίβομαι για τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα του 2017. Πονάω με τους άστεγους, τους συνταξιούχους και με την κατάρρευση των κοινωνικών δομών.

Μ.Κ.:  Για να πάμε και στα τοπικά ζητήματα. Ένα από τα πολλά είναι το θέμα με τα αδέσποτα, κάποιοι διαμαρτύρονται, κάποιοι αδιαφορούν, η δική σου θέση ποία είναι;
Κ.Μ.:  Είμαι φιλόζωος να ξεκαθαρίσω αλλά συμφωνώ και με τις δύο πλευρές. Ο λόγος που συμφωνώ και με τις δύο πλευρές είναι πολύ απλός, αν είσαι πραγματικά φιλόζωος τότε πρέπει να κάνεις και πράξεις και να μη μένεις μόνο στα λόγια, ώστε η άλλη πλευρά να μην μπορεί να διαμαρτυρηθεί. Όσον αφορά αυτούς που διαμαρτύρονται, δέχομαι τις διαμαρτυρίες τους, όμως ως εκεί, δεν δέχομαι να κανείς κακό στα ζώα. Αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μπορείς να ειδοποιήσεις κάποιους που ασχολούνται πραγματικά με τα ζητήματα αυτά, όχι να το κακοποιήσεις ή να το δηλητηριάσεις, η να το σκοτώσεις γιατί έτσι σου ήρθε.

Μ.Κ.: Λόγω της οικονομικής κατάστασης της χώρας μας, πως βλέπεις τα πράγματα στα νυχτερινά μαγαζιά;
Κ.Μ.: είναι δύσκολα τα πράγματα. Εκεί που δουλεύαμε 5ημερα και 3ημερα τώρα ο κόσμος δυσκολεύεται δύο μέρες διασκεδάζει και όχι όπως παλιά με μπουκάλια και λουλούδια αλλά ένα ή δύο ποτά.

Μ.Κ.:  Εσένα αυτό το διάστημα που μπορούμε να σε απολάυσουμε;
Κ.Μ.: Είμαι σε ένα πολύ ήρεμο και όμορφο μαγαζί, λίγο έξω από την πόλη στον Ροδίτη. Παρεϊστικο, οικογενειακό και στις ώρες του ποίο ψυχαγωγικό μαγαζί από τα περισσότερα μαγαζιά που υπάρχουν στον Νομό Ροδόπης. «ΟΝΑΡ»  καφέ – μπαρ ονομάζεται.  Για όσους αγαπάνε την αυθεντική διασκέδαση είναι ο κατάλληλος χώρος  και για όλες τις ηλικίες.

Σύντομα αναμένεται και η πρώτη του δισκογραφική δουλειά που θα αγαπήσετε όλοι …

ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου