Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

τους Νομούς Χάσκοβο και Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας επισκέφθηκανο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, κ. Χρήστος Μέτιος μαζί με την κα Κατερίνα Ιωαννίδου και τον κ. Μεχμέτ Μολλά

Την Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, κ. Χρήστος Μέτιος μαζί με την κα Κατερίνα Ιωαννίδου και τον κ. Μεχμέτ Μολλά, Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής της Πανελλήνιας Εμπορικής Έκθεσης «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη», επισκέφθηκαν τους Νομούς Χάσκοβο και Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας, όπου στα γραφεία των αντίστοιχων Νομαρχών, συναντήθηκαν με τους οικείους Νομάρχες, Stanislav Dechev και Georgi Ranov, Αντινομάρχες, εκπροσώπους των αντίστοιχων Δήμων και τους Προέδρους των Επιμελητηρίων, Yancho Yanev και Oleg Stoylov.
Κύριο θέμα των συναντήσεων ήταν η πρόσκληση να συμμετέχουν στην Έκθεση, που διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης σε συνεργασία με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ. HELLEXRO).
Επίσης, συζητήθηκαν ζητήματα επιχειρήσεων και από τις δύο πλευρές, που ενδιαφέρονται για τις αντίστοιχες αγορές καθώς και η προοπτική διοργάνωσης επιχειρηματικού forum με τη συμμετοχή των Επιμελητηρίων και επιχειρηματιών κατά τη διάρκεια διοργάνωσης της Έκθεσης.
Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν στην περαιτέρω συνεργασία για την αντιμετώπιση οποιονδήποτε ζητημάτων, που τις αφορούν.

Επιπλέον, στη συνάντηση στη Στάρα Ζαγόρα παραβρέθηκε και ο Δ/ντής, Orgian Draganov και ο Υποδ/ντής, Krasimir Tservilov της Κρατικής Όπερας, όπου συζήτησαν με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης τη συνεργασία του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής με την Όπερα και το ενδεχόμενο υποβολής κοινής πρότασης σε επόμενη πρόσκληση του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα – Βουλγαρία.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου