Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Ταξίδι εξοικίωσης Ρουμάνωντουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίαςκαι Θράκης



Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το ταξίδι εξοικείωσης, που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας, μαζί με τηνΠεριφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης, η οποία ανέλαβε την επιμέλεια του προγράμματος. Στο ταξίδι συμμετείχαν τουριστικοί πράκτορες
και δημοσιογράφοι από τη Ρουμανία, οι οποίοι επισκέφτηκαν την ευρύτερηπεριοχή της Ανατολικής Μακεδονίαςκαιτης Θράκης από τις 15 έως τις 19 Απριλίου 2015.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Χώρα μας, οι συμμετέχοντες στο ταξίδι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούνστην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μακεδονίας και της Θράκης, να απολαύσουν τις ομορφιές του τόπου μας, να γνωρίσουν την Ελληνική φιλοξενία καινα γευτούν την παραδοσιακή κουζίνα.Επίσημη υποδοχή των τουριστικών πρακτόρων και των δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε από τον Περιφερειάρχη Αν. Μακεδονίας και Θράκης, κο Γιώργο Παυλίδη, ενώ την αποστολή συνόδευσε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κος Μιχάλης Αμοιρίδης.
«Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι και οι τουριστικοί πρακτορεςέμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη φιλοξενία και τις υπηρεσίες που τους παρασχέθηκαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους.Η μεγάλη αξία της δράσης έχει ήδη αρχίσει να διαφαίνεται στην αγορά της Ρουμανίας ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου» υπογραμμίζει η Κυριακή Μπουλασίδου, Προϊσταμένη του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας.
Το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας ευχαριστεί θερμά την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας και Θράκης για την επιμέλεια του ταξιδιού, τους Συνδέσμους Ξενοδόχων Θράκης, Καβάλας και Δράμας για την παροχή φιλοξενίας και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του ταξιδιού, προκειμένου να προβληθεί με τον καλύτερο τρόπο το Ελληνικό τουριστικό προϊόν στην Τουριστική αγορά της Ρουμανίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου