Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Βέροια - Πανθρακικός 0-1

Πανθρακικός
Ο Ίγκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 83' χάρισε στον Πανθρακικό μια πολύτιμη νίκη απέναντι στη Βέροια και η ομάδα της Κομοτηνής ανέβηκε πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, συνεχίζοντας τη μάχη.

http://partner.sbaffiliates.com/processing/impressions.asp?btag=a_37663b_15812&aid=
Ενα πέναλτι έβαλε... φωτιά στο ματς και ο Ιγκορ με γκολ από την άσπρη βούλα κράτησε ολοζώντανο τον Πανθρακικό στη μάχη της παραμονής. Οι Θρακιώτες έφυγαν με το διπλό από τη Βέροια (1-0) και με νίκη στην τελευταία στροφή με την Ξάνθη εντός μένουν στη Σούπερ Λίγκα. Η «βασίλισσα του Βορρά» επωφελήθηκε από τη νίκη του ΠΑΟΚ κι εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία Σούπερ Λίγκα.
 pao beroia
Ο Πανθρακικός μπήκε πιο δυνατά στο ματς, προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό του, ωστόσο δεν κατάφερε να δημιουργήσει δύσκολες φάσεις για την γηπεδούχο ομάδα. Μετά το δεκάλεπτο οι Ημαθιώτες ανέβασαν ταχύτητα, έγιναν πιο κινητικοί και στο 13' θα μπορούσαν να έχουν ανοίξει το σκορ, αλλά τη σουτάρα του Ντουμίτρου έβγαλε εντυπωσιακά ο Αθανασιάδης. Πλήγμα για τους γηπεδούχους ο τραυματισμός του Μπεν, αφού στο 22' αντικαταστάθηκε από τον Ναζλίδη. Μάλιστα, εφτά λεπτά αργότερα ο τελευταίος θα μπορούσε να σκοράρει, ωστόσο με κεφαλιά από κοντά είδε την μπάλα να περνά άουτ. Ο Πανθρακικός δεν μπορούσε να δημιουργήσει, με τον Μπαϊκαρά και τον Τζάνη να προσπαθούν κυρίως με ατομικές ενέργειες να κάνουν κάτι θετικό. Αλλωστε, η πρώτη καλή φάση ήρθε στο 41΄αλλά η σέντρα σουτ του Τζάνη πέρασε άουτ!

Ο Πανθρακικός μπήκε στο β' μέρος με μια εξαιρετική ευκαιρία, αλλά η κεφαλιά του Ιγκορ κατέληξε άουτ. Οι Θρακιώτες ήταν καλύτεροι και στο 54' σημείωσαν τέρμα με τον Κάσες, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ σε μια οριακή φάση. H Bέροια μετά το 70' πίεσε, ανέβασε ρυθμό, αλλά δεν μπόρεσε να βγάλει τις φάσεις εκείνες που θα της έδιναν το γκολ! Ωστόσο, οι εκπλήξεις που επιφύλασσε το ματς ήταν πολλές. Στο 82΄ ο Ιγκορ κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Νέτο, με τον τελευταίο να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη! Ο Βραζιλιάνος ευστόχησε από την άσπρη βούλα πετυχαίνοντας το 10ο του γκολ στη σεζόν! Το ματς πήρε φωτιά και δυο λεπτά αργότερα ο Καλτσάς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Η Βέροια δεν μπορούσε να αντιδράσει με εννέα παίκτες, ο Πανθρακικός κράτησε μέχρι τέλους και μπήκε δυνατά στο κόλπο της παραμονής.  
MAN OF THE MATCH: Ο Ιγκορ. Αποδείχθηκε απειλή για την άμυνα της Βέροια, δημιούργησε φάσεις και ήταν αυτός που κέρδισε, αλλά και εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι. Εφτασε τα 10 γκολ και έβαλε τους Θρακιώτες στο κόλπο της παραμονής
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Τζάνης, Ντιγκινί και Μπαϊκαρά ήταν θετικοί, έτρεξαν, κατάπιαν χιλιόμετρα, πίεσαν και βοήθησαν αρκετά στην κατάκτηση της νίκης
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Νέτο. Ο παίκτης της Βέροιας ανέτρεψε τον Ιγκορ και με το πέναλτι αυτό ήρθε και η νίκη για τον Πανθρακικό. Μάλιστα, ο αμυντικός των γηπεδούχων, όπως και ο Καλτσάς αντίκρισαν την κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκαν.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: ο Σταύρος Μάνταλος δεν ανέχθηκε το σκληρό παιχνίδι, μοίρασε πολλές κίτρινες κάρτες. Οριακή η φάση του πέναλτι, αλλά και το οφσάιντ που δόθηκε στο γκολ του Κάσες.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ενα πέναλτι έβαλε... φωτιά στο ματς! Ο Ιγκορ ανατράπηκε από τον Νέτο, έδωσε τη νίκη και μαζί το δικαίωμα στην ελπίδα για τους Θρακιώτες! Εξάλλου, με νίκη επί της Ξάνθης μένει στην κατηγορία. Η νίκη του ΠΑΟΚ έδωσε την ευκαιρία στον Πανθρακικό και τη σωτηρία στη Βέροια.
Βέροια: Καντιμοίρης, Μαραγκός, Αραγονές, Καλί, Νέτο, Βεργώνης, Μπαλάφας, Ντουμίτρου (85’ Πέρεθ), Καλτσάς, Γεωργιάδης (66’ Τάτος), Μπεν (28’ λ.τ. Ναζλίδης) 
Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Εμπόου, Μελίσσης, Μεχία, Ρομέου (80’ Ροζέριο), Χρήστου, Τζάνης (90’+2’ Χασομέρης), Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Κάσες (85’ Ηλιάδης), Ίγκορ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου