Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Επισκέψεις της υποψήφιας Βουλευτή Ροδόπης Βούλας Ελευθεριάδου




Η υποψήφια Βουλευτής νομού Ροδόπης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  κ. Ελευθεριάδου Παρασκευή συνεχίζοντας τις επίσημες συναντήσεις της με τους φορείς της Ροδόπης,
το μεσημέρι της Τρίτης 13 Ιανουαρίου μετέβει  στην Φιλλύρα ,έδρα του δήμου Αρριανών , όπου είχε μακρά και εποικοδομητική συνομιλία με τον Δήμαρχο κ. Αμέτ Ριτβάν. Η συζήτηση, επικεντρώθηκε κυρίως στις τεράστιες  ελλείψεις υποδομών που παρατηρούνται στην περιοχή, αλλά και στις δυσκολίες παραγωγής – διάθεσης- τιμής του καπνού που αποτελούν μαζί με την κτηνοτροφία το κύριο έσοδο των κατοίκων της περιοχής.
Η υποψήφια Βουλευτής νομού Ροδόπης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  κ. Ελευθεριάδου Παρασκευή (Βούλα) συνεχίζοντας τις επίσημες επαφές  της με τους φορείς του νομού,  την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου επισκέφτηκε το  ΚΤΕΛ νομού Ροδόπης όπου είχε μακρά και εποικοδομητική  συνομιλία με τον πρόεδρο και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Η υποψήφια Βουλευτής νομού Ροδόπης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  κ. Ελευθεριάδου Παρασκευή (Βούλα) συνεχίζοντας τις επίσημες επαφές  της με τους φορείς του νομού,   την Τρίτη 13 Ιανουαρίου επισκέφτηκε το Σοφολογιότατο Μουφτή Κομοτηνής  Μέτσο Τζεμαλή. Στην εγκάρδια συζήτηση που ακολούθησε θίχθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Μουφτείας Κομοτηνής , ενώ αναφέρθηκε από τον Σοφολογιότατο και το πρόβλημα από τον ΟΓΑ της καταβολής των εξόδων κηδείας προς τους συγγενείς, μια που από το καλοκαίρι απαιτείται τιμολόγιο για την έγκριση τους, παρά το γεγονός  πως το εθιμοτυπικό της Μουσουλμανικής θρησκείας δεν προβλέπει γραφείο τελετών. Η κ Ελευθεριάδου επικοινώνησε αμέσως τηλεφωνικώς  με το Διοικητή του ΟΓΑ κ Ξενοφώντα Βεργίνη θέτοντας του το θέμα και παίρνοντας τη διαβεβαίωση πως στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα  το πρόβλημα θα λυθεί.
Η υποψήφια Βουλευτής νομού Ροδόπης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  κ. Ελευθεριάδου Παρασκευή (Βούλα) συνεχίζοντας τις επίσημες συναντήσεις της, το πρωί  της Τρίτης 13 Ιανουαρίου μετέβει  στις αθλητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ,όπου την υποδέχθηκε ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχελής Κωνσταντίνος.  Στη συζήτηση που ακολούθησε αφού τονίσθηκε εκ μέρους του προέδρου κ Μιχελή η πλούσια δράση του συλλόγου σε αθλητικές διοργανώσεις , η αδιάκοπη συγκομιδή μεταλλίων  καθώς και η συνεχής ανάδειξη νέων ταλέντων, έγινε μια εκτενή αναφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Η κ Ελευθεριάδου εκ μέρους της αφού πρώτα συνεχάρη τον πρόεδρο  του συλλόγου αλλά και όλους όσους τον απαρτίζουν , τόνισε πως ως γιατρός δεν μπορεί παρά να παροτρύνει τους γονείς να ωθούν τα παιδιά προς τον αθλητισμό  γιατί αυτός είναι υγεία και πως η ίδια θα συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στην περαιτέρω πρόοδο του συλλόγου.
Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΕΕ Θράκης κύριο Νίκο Παπαθανασίου είχε σήμερα η υποψήφια Βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ, κυρία Παρασκευή (Βούλα) Ελευθεριάδου. Στο τραπέζι της  συζήτησης που εξελίχθηκε σε καλό κλίμα, ο κύριος Παπαθανασίου αφού της εξήγησε τη δομή και τη λειτουργία του ΤΕΕ Θράκης τόνισε τα μεγάλα προβλήματα των μηχανικών που μετέχουν σε αυτό. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά ότι η μεγάλη πτώση του κατασκευαστικού κλάδου έχει οδηγήσει ένα σημαντικό κομμάτι των μηχανικών στη φτώχεια ή στη μαζική φυγή στο εξωτερικό. Στη συνέχεια η κουβέντα τους περιστράφηκε γύρω από τις αναπτυξιακές προοπτικές της Θράκης και βρήκαν αρκετά σημεία σύγκλισης. Η κυρία Ελευθεριάδου μεταξύ άλλων επισήμανε το σημαντικό ρόλο του ΤΕΕ και την ανάγκη συνεννόησης και συνεργασίας μεταξύ τους αν το εκλογικό αποτέλεσμα, τους το επιτρέψει αναγνωρίζοντας την σημασία των γνωμοδοτήσεων και των συμβουλών του στη λήψη αποφάσεων και στη χάραξη αναπτυξιακής πολιτικής.
Η υποψήφια Βουλευτής νομού Ροδόπης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  κ. Ελευθεριάδου Παρασκευή (Βούλα) συνεχίζοντας τις επίσημες επαφές  της με τους φορείς του νομού,   επισκέφτηκε τον  αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ Χρήστο Μέτιο. Η υποψήφια βουλευτής ενημερώθηκε από τον κ Μέτιο  για τα προβλήματα που άφησε πίσω της η προηγούμενη περιφερειακή αρχή καθώς και για τα άμεσα έργα που έχει προγραμματίσει η νέα διοίκηση. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο χρονίζον  έργο του φράγματος Ιασίου, στο οποίο με αποφασιστικές ενέργειες και σε χρόνο ρεκόρ βρέθηκε πηγή χρηματοδότησης με συνέπεια το φράγμα να είναι έτοιμο να λειτουργήσει σε 18 μήνες από τη στιγμή που ξεκινήσει  τις εργασίες ο εργολάβος. Η κ Ελευθεριάδου εκ μέρους της τόνισε στον κ Μέτιο την αναγκαιότητα επέκτασης και εκσυγχρονισμού  του οδικού δικτύου του νομού και την σταδιακή κατάργηση των Ιρλανδικών διαβάσεων αφού σε κάθε βροχή κινδυνεύουμε να έχουμε θύματα από πνιγμό. Η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε ακόμα στην ανάγκη κατασκευής αρδευτικών και αντιπλημμυρικών έργων ,στοιχεία άκρως απαραίτητα ώστε να μπορούν οι αγρότες μας να έχουν ικανοποιητικές σοδειές και να μην καταστρέφονται σε περιόδους ξηρασίας ή βροχοπτώσεων, αναφέρθηκε επίσης  και στην επιτακτική ανάγκη να ξεκινήσουν οι αναδασμοί. Η συνομιλία συνεχίσθηκε με το σχέδιο για την ανάδειξη των αρχαιολογικών και πολιτιστικών μνημείων της Ροδόπης, της παραλιακής ζώνης και του ορεινού όγκου. Η συζήτηση ολοκληρώθηκε  με την ανάλυση του προγράμματος προσέλκυσης επενδύσεων στη Ροδόπη. Η κ Ελευθεριάδου ευχήθηκε στον αντιπεριφερειάρχη καλή δύναμη μια που στο αμέσως προσεχές μέλλον πρέπει να γίνουν στην περιοχή όλα όσα δεν έγιναν επι τόσα χρόνια, τονίζοντας του πως θα είναι στο πλευρό της περιφέρειας ανά πάσα στιγμή.
Η υποψήφια Βουλευτής νομού Ροδόπης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  κ. Ελευθεριάδου Παρασκευή(Βούλα) το πρωί της Δευτέρας 12 Ιανουαρίου  επισκέφτηκε το Στρατόπεδο Μουζιοπούλου ,έδρα της ΧΧΙ ΤΘΤ, όπου την υποδέχθηκε ο Διοικητής Ταξίαρχος  Ντόκος Δημήτριος.
Η συνάντηση ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα.
Η υποψήφια Βουλευτής νομού Ροδόπης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  κ. Ελευθεριάδου Παρασκευή (Βούλα) συνεχίζοντας τις επίσημες επαφές  της με τους φορείς του νομού,   την Τρίτη 13 Ιανουαρίου μετέβει στο κτίριο της Ελληνικής Αστυνομίας Κομοτηνής όπου είχε μια σειρά εποικοδομητικών συναντήσεων με τους  κατ αρμοδιότητα διοικητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου