Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Περιοδεία σε Ιάσιο, Νέα Σάντα, Αρίσβη, Αρσάκειο, Χαμηλό. Λοφάριο



«Έχασαν το αποκλειστικό προνόμιο να απευθύνονται στο Λαό»
Έχασαν το αποκλειστικό προνόμιο να απευθύνονται στους πολίτες πρώην υπουργοί που πήραν τη δύναμη από το λαό και την μετέτρεψαν σε ψήφο μέτρων εξαθλίωσης της Ελληνικής Κοινωνίας.


Οι πολίτες εκφράζουν την οργή τους, δεν καταπίνουν ψέματα, δεν εξαπατώνται από ψευτοδιλήμματα και κινδυνολογίες. Θέλει Αλήθεια, Δικαιοσύνη και Ευθύνη.
Αυτό καταγράφηκε για άλλη μια φορά σε νέα περιοδεία που πραγματοποίησε ο υπ. Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Δημήτρης(Τάκης) Χαρίτου, σε Ιάσιο, Νέα Σάντα, Αρίσβη, Αρσάκειο, Χαμηλό και Λοφάριο, ενώ προηγήθηκε και επίσκεψη στην εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου για τα  δύο ΚΑΠΗ.
Εξοργισμένοι δήλωσαν οι κάτοικοι του Ιασίου για τις υπεραυξημένες αντικειμενικές αξίες ακινήτων και χωραφιών που λογίζονται οικόπεδα παραθαλάσσια σχεδόν και που φυσικά η φορολογία τους είναι αβάστακτη!
Πολλά τα ερωτηματικά  των Αγροτών για τη συνδεδεμένη ενίσχυση που χάνουν(;) λόγω των αμάζευτων βαμβακιών και του μηδενικού πλαφόν, που παρουσίασαν πολλοί Αγρότες, καθώς οι καιρικές συνθήκες εμπόδισαν την συγκομιδή του Βαμβακιού.
Ο κ. Χαρίτου καθώς γνωρίζει τα ζητήματα του Αγροτικού τομέα, μια και υπηρετεί το αντικείμενο 25 χρόνια, ενημερώνει τους Αγρότες να μην  παραπλανηθούν από  λόγια της τελευταίας στιγμής για τη συνδεδεμένη ενίσχυση στο Βαμβάκι. Τους προειδοποιεί επίσης και για κρυφή ατζέντα-που έχει συμφωνηθεί-  φορολογίας από το πρώτο ευρώ…αν παραμείνει αυτή  η κυβέρνηση…και στους Αγρότες…
«Εμείς θα διαχειρισθούμε τις καταστάσεις αυτές και ο ίδιος ο πρόεδρος υποστήριξε πως θα δοθεί παράταση. Όποιος διατείνεται το αντίθετο και μιλάει για πρωταγωνιστικούς ρόλους αύριο, αυτά ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. Ο Λαός έχει πάρει την απόφασή του. Με νωπή και δυνατή τη λαϊκή εντολή η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και με εκπρόσωπο της πλειονότητας και από τη Ροδόπη στη Βουλή, μπορούμε και θα τα αλλάξουμε ΟΛΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου