Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

«Δώστε με την ψήφο Δύναμη να πρωταγωνιστήσει πραγματικά η Ροδόπη στην καρδιά των εξελίξεων»






Δεκτός με εγκαρδιότητα και ενθουσιασμό  έγινε ο υποψήφιος Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Δημήτρης(Τάκης) Χαρίτου, στους οικισμούς των Υφαντών των Κρανοβουνίων και Παγουρίων.

«Δεν υπάρχει φόβος και ανοίγουμε δρόμο για το καινούργιο», λένε οι πολίτες, που παρακολουθούν  με ενδιαφέρον  από τον υπ. Βουλευτή Τάκη Χαρίτου να αναφέρει τμήματα από το κυβερνητικό  πρόγραμμα ανακούφισης της  ΣΥΡΙΖΑ, για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την επιστροφή της 13ης σύνταξης που αφορά και τους Αγρότες της Ροδόπης, τα 65 έτη από τα 67 για τη συνταξιοδότηση, τη μείωση του πετρελαίου και του ηλεκτρικού ρεύματος για τους Αγρότες.
«Το πρόγραμμα θα τηρηθεί μέχρι κεραίας και δεν θα υπάρχει σπίτι χωρίς φαγητό και ρεύμα. Η Ελπίδα έρχεται και πολύ σύντομα θα είμαστε κυβέρνηση. Δώστε μας δύναμη για να μπορούμε να κάνουμε σκληρές και ουσιαστικές διαπραγματεύσεις. Η Μέρκελ δεν θα έχει απέναντί της  μόνο τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά να νιώθει ότι έχει συν-διαπραγματεύεται με  ολόκληρο τον  Ελληνικό Λαό», υπογραμμίζει ο κ. Χαρίτου.
Ο υπ. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τάκης Χαρίτου, ξεκαθαρίζει στους πολίτες πως ο ίδιος ήταν παρών όλα αυτά τα χρόνια στα προβλήματα του νομού, αλλά και τα χρόνια του Μνημονίου η φωνή του ήταν δυνατή για την κατάργηση του και των πολιτικών εξαθλίωσης της κοινωνίας που το συνοδεύουν.
«Δεν προέκυψα ξαφνικά…Δεν υπέγραψα μέτρα που φτωχοποίησαν την κοινωνία…Αυτοί που τα έκαναν αυτά ας εμπεδώσουν πια ότι θα βρίσκονται στην αντιπολίτευση και ας μην υπόσχονται πρωταγωνιστικούς ρόλους για την περιοχή. Ας το έκαναν όταν τους έδωσαν τόσες φορές την ψήφο τους οι πολίτες.
Η Ροδόπη μπορεί να εκπροσωπηθεί πλήρως  στη Βουλή και να είναι παρούσα στο κέντρο των εξελίξεων».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου