Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΟΝΕΩΝ 7ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ


 Άντρας προσπαθεί να προσελκύσει παιδιά προσφέροντας τους σοκολάτα


Ύποπτος άντρας μεγάλης ηλικίας εντοπίστηκε από γονείς στον εξωτερικό χώρο του 7ου δημοτικού σχολείου, να προσπαθεί να προσελκύσει παιδιά δίνοντας τους σοκολάτα με άγνωστα κίνητρα.
Επειδή οι καιροί είναι πονηροί οι γονείς εφιστούν την προσοχή
σε όλους τους γονείς. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των γονέων θα απευθυνθούν στην αστυνομία για να γίνει καταγγελία, ενώ σήμερα ενημέρωσαν και την διευθύντρια του σχολείου.  Παράλληλα θα ενημερωθεί και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του σχολείου.
Ο συγκεκριμένος άντρας σύμφωνα με έναν γονέα ανήλικου μαθητή, εντοπίστηκε να προσπαθεί να μιλήσει με το παιδί του και να του προσφέρει σοκολάτα τις πρωινές ώρες που πήγαινε στο σχολείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άγνωστος άντρας μεγάλης ηλικίας περιμένει σε ένα γκρι αυτοκίνητο και μόλις περάσει κάποιο παιδί μόνο του το καλεί για να του προσφέρει σοκολάτα. Το περιστατικό αυτό λαμβάνει χώρα μπροστά στο πολυλειτουργικό κτήριο και συγκεκριμένα στο 2ο ΚΑΠΗ Κομοτηνής και παρατηρήθηκε την τελευταία εβδομάδα.
Οι γονείς θα είναι σε επιφυλακή και αν τον ξανά εντοπίσουν θα καλέσουν αμέσως την αστυνομία για να γίνει γνωστή η ταυτότητα του άντρα και οι προθέσεις του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου