Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014





ΞΑΝΘΗ, ΚΑΒΑΛΑ, ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ Η ΝΕΑ ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΑΜ-Θ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

«ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΟΠΟΥ ΠΗΓΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΨΗΦΟ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ»

«Αρχίζει πλέον κι επίσημα ο διπλός μου ρόλος στην Ανατολική Μακεδονία - Θράκη και ως Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και ως ΑΜΘ Περιφερειακός σύμβουλος με τον Συνδυασμό εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.



Ήδη προγραμματίστηκαν, μετά την Κομοτηνή που ήμουν χτες, περιοδείες μου μέχρι την Κυριακή στην Ξάνθη και στην Δράμα, όπως και συνάντηση εργασίας με τα στελέχη του Συνδυασμού μας και τον τοπικών Συντονιστικών ΑΝΕΛ Καβάλας.





Μας τίμησαν 30.000 Μακεδόνες και Θρακιώτες, θέλω να ξαναπεράσω στα μέρη, όπου πήγα προεκλογικά ζητώντας την ψήφο τους, στις ίδιες πόλεις, στα ίδια χωριά, στα ίδια καφενεία, για να τους πω ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» και να τους διαβεβαιώσω, ότι θα είμαστε συνέχεια στο πλευρό τους, θα πηγαίνω σε τακτά χρονικά διαστήματα, προσπαθώντας να επιλύσουμε τα όποια προβλήματα τους.

Τουλάχιστον, σε εμάς δεν συμβαδίζει η νοοτροπία να θυμόμαστε τον κόσμο μόνο προεκλογικά και να τους ξαναβλέπουμε λίγο πριν τις επόμενες εκλογές.

Ας μην ξεχνάμε, ότι εγώ - όντας, πάνω απ’ όλα, δημοσιογράφος - θέλω να τρέχω στην «πηγή των γεγονότων» και η «πηγή», σαφέστατα, είναι ο κόσμος, ανεξάρτητα αν μας ψήφισε ή όχι».

Αυτά δήλωσε ο Τέρενς Κουίκ σήμερα το πρωί, μετά τα εγκαίνια του Κέντρου Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΕ.Φ.Η.), που ίδρυσε η Μητρόπολη Ξάνθης και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κοινωνικά της έργα.

Όπως, μάλιστα, πρόσθεσε, θα υπάρξει και μια σημαντική δωρεά στο ΚΕ.Φ.Η., εκ μέρους της Γραμματείας Αλληλεγγύης των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στις αμέσως προσεχείς εβδομάδες.

Από αργά το απόγευμα της Παρασκευής (29.08.14) ο Τέρενς Κουίκ θα περιοδεύει στους Δήμους Τοπείρου και Αβδήρων και αύριο το πρωί στις 09.30 θα έχει την προαναφερθείσα συνάντηση στην Καβάλα.

Στις 11.30 θα παραστεί στην ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Δοξάτου και στη συνέχεια προγραμματίζονται εθιμοτυπικές συναντήσεις με τον νέο Δήμαρχο Δράμας και τον νέο Αντιπεριφερειάρχη του νομού.

Σε όλη αυτή την δράση θα είναι μαζί του ο Πολιτευτής Δράμας και εκλεγμένος ΑΜΘ Περιφερειακός σύμβουλος Ηρακλής Χατζηθεοδωρίδης, η Πρόεδρος της τοπικής Συντονιστικής Δέσποινα Βατσαλίδου, στελέχη των ΑΝΕΛ και η εκπρόσωπος Τύπου του Συνδυασμού εθνικού σκοπού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ δημοσιογράφος Βίκυ Μουντζούρη.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Τέρενς Κουίκ θα παραστεί στα εγκαίνια φωτογραφικής έκθεσης για την ιστορία του Τύπου στο κτίριο του Λυκείου Ελληνίδων Ξάνθης και την Κυριακή το πρωί θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα Πομακοχώρια.

Σε όλες τις δράσεις της Ξάνθης θα συνοδεύουν τον Τέρενς Κουίκ ο Πομάκος Πολιτευτής των ΑΝΕΛ Ιρφάν Μεχμέτ Αλή, ο Πρόεδρος της τοπικής Συντονιστικής Δημήτρης Δούσης, η επικεφαλής του Συνδυασμού για το νομό Ξάνθης Χρύσα Ούτση, στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και η Εκπρόσωπος Τύπου Βίκυ Μουντζούρη.

Αργά το απόγευμα της Κυριακής ο Τέρενς Κουίκ θα αναχωρήσει, μέσω Αθηνών για τη Ρόδο, προκειμένου τη Δευτέρα, ακτοπλοϊκά, να βρίσκεται στη Λέρο, για τα εγκαίνια της νέας πύλης εισόδου στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας, για τη δημιουργία της οποίας ήταν καθοριστική η συμβολή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τις πολιτικές τους παρεμβάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου