Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Ο Γιάννης Σταυρίδης νέος Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών




Ανατροπή στο Δήμο Μαρώνειας-Σαπών και με συντριπτική διαφορά υπέρ του Γιάννη Σταυρίδη, έναντι του  Ηλία Ιωαννάκη, καταδεικνύουν τα αποτελέσματα του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών.

Με πανηγυρισμούς και το θρακιώτικο τραγούδι που λέει «Γιάννης Δήμαρχος» υποδέχτηκαν οι κάτοικοι των Σαπών τον κ. Γιάννη Σταυρίδη.
ΜΗΝΥΜΑ ΗΛΙΑ ΙΩΑΝΝΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ
«Οι δημότες μας αποφάσισαν την αλλαγή της δημοτικής αρχής στον δήμο Μαρώνειας – Σαπών.
Από τα πρώτα αποτελέσματα έδωσα το χέρι στον νέο δήμαρχο κ. Γιάννη Σταυρίδη και του ευχήθηκα μια καλή και δημιουργική θητεία, υπενθυμίζοντας του, τις τελευταίες δηλώσεις του, για την δεδηλωμένη αντίθεση του ιδίου και των δημοτικών του συμβούλων στην επένδυση του χρυσού στις Σάπες.
Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όσους δημότες στάθηκαν δίπλα στον συνδυασμό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ και αγωνίστηκαν μαζί μου στην εκλογική αυτή αναμέτρηση.
Ευχαριστώ όσους έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, ιδιαίτερα τους συνεργάτες μου και όσους με στήριξαν με τον καλό τους λόγο.
Η διαχείριση της καθημερινότητας δεν μας επιτρέπει διακοπή των εργασιών του δήμου, την οποία και με τον ίδιο ζήλο θα επιτελέσουμε, προωθώντας τα έργα ΕΣΠΑ και τεχνικά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη μέχρι τη λήξη της θητείας μας».
Δήμος Μαρωνείας - Σαπών
  • B' Κυριακή

Ενσωμάτωση:


52/52   100,00 %


Υποψήφιος
%
Εδρες

ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ
67,33
16

ΙΩΑΝΝΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
32,67
7






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου