Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Ημερίδα της ΕΤΕΑΝ στην Κομοτηνή για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις


Ημερίδα με θέμα τις ενεργές δράσεις του ταμείου που αφορούν στην στήριξη όλων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων όλων των οικονομικών κλάδων μέσω συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων που διαχειρίζεται η ΕΤΕΑΝ Α.Ε, πραγματοποίησε την Τετάρτη (26/2) το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την ΕΤΕΑΝ Α.Ε. προς ενημέρωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του νομού μας.




 
Ο Γιώργος Γερουντούκος, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΕΑΝ Α.Ε. ανέφερε τα εξής: Η παρουσία μου σήμερα στην Κομοτηνή έχει σκοπό την ενημέρωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για τα προγράμματα της ΕΤΕΑΝ που είναι «φιλικά» προς αυτές τις επιχειρήσεις, με σκοπό την απορρόφηση των κοινοτικών πόρων και την διοχέτευσή τους στην τοπική οικονομία, αλλά και την ελληνική οικονομία. Επισκεπτόμαστε όλα τα Επιμελητήρια της χώρας για να κάνουμε γνωστά τα προγράμματα της ΕΤΕΑΝ και να πούμε στους επιχειρηματίες ότι πρέπει να πάνε στις τράπεζες να ζητήσουν τα προϊόντα του ΕΤΕΑΝ. Τα προϊόντα του ΕΤΕΑΝ, κατά τεκμήριο, δίνουν ρευστότητα, αλλά δίνουν και τη δυνατότητα για δημιουργία επενδύσεων με πολύ φτηνό κόστος χρήματος, 50% έκπτωση επιδότηση επιτοκίου και παροχή εξασφάλισης που είναι και το κυρίαρχο πρόβλημα των ελληνικών επιχειρήσεων που δεν έχουν «καλλύματα», τους ζητούν οι τράπεζες «καλλύματα» και δεν έχουν. Όλα αυτά τα βασικά προϊόντα που διαθέτει το ΕΤΕΑΝ νομίζουμε ότι μπορεί να βοηθήσει τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις και κατά αυτήν την έννοια θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης για την πρόσκληση που μας έκανε να έρθουμε στην Κομοτηνή και να κάνουμε γνωστή την ΕΤΕΑΝ και τα προϊόντα της. Ένα από τα πιο μεγάλα ζητούμενα της ΕΤΕΑΝ είναι να κάνουμε γνωστά τα προϊόντα της, γι΄αυτό κάνουμε αυτές τις επισκέψεις σε όλη τη χώρα, ώστε οι Έλληνες επιχειρηματίες να πάνε στις τράπεζες και να ζητήσουν τα προϊόντα, δεν μπορούμε να διανοηθούμε εμείς στην ΕΤΕΑΝ ότι έχουμε 1 δις και «κάθεται» και στο τέλος του 2014 θα μας το πάρουνε πίσω οι Ευρωπαίοι, πρέπει με κάθε τρόπο να προωθήσουμε αυτό το δις στις ελληνικές επιχειρήσεις.