Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Θέατρο Σκιών σε γειτονιές της Κομοτηνής


 

 

Η ΔΚΕΠΠΑΚ σε συνεργασία με το Θρακικό Θέατρο Σκιών του Γιάννη Βουλτσίδη, οργάνωσε τρεις παραστάσεις Καραγκιόζη. Το έργο που παρουσιάστηκε είναι «ο Καραγκιόζης μάγειρας στην Αργώ του Ιάσωνα». Οι δύο πρώτες παραστάσεις παίχτηκαν την Τετάρτη (4/9) και την Πέμπτη (5/9) στην πλατεία Εξηντάρη και στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, ενώ η Τρίτη παράσταση δίνεται σήμερα Τρίτη (10/9) στις 20:00, στην πλατεία Καραϊσκάκη, στους Στρατώνες.

Νατάσα Λιβεριάδου, πρόεδρος ΔΚΕΠΠΑΚ, δήλωσε τα εξής: Η Δημοτική Επιχείρηση Πολιτισμού αποφασίσαμε και έχοντας μεγάλη αγάπη για τα μικρά παιδιά, πριν ξεκινήσουν τη σχολική χρονιά και αφού επιστρέψουν από τις διακοπές τους να κάνουμε κάποιες παραστάσεις με τη συνεργασία το Θέατρο Σκιών του κ. Βουλτσίδη και της κ. Γιαννοπούλου, για να τους διασκεδάσουμε. Την Τετάρτη (4/9) ήμασταν στην πλατεία Εξηντάρη με πάρα πολύ κόσμο και σήμερα Πέμπτη (5/9) βρισκόμστε στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής και είμαστε ικανοποιημένοι που έχει πάρα πολύ κόσμο και περνάει καλά, διασκεδάζοντας με την παράσταση. Μία ακόμη ακόμη παράσταση θα κάνουμε την Τρίτη (10/9) στην πλατεία Καραϊσκάκη, στην περιοχή των Στρατώνων. Στο μέλλον θα πραγματοποιήσουμε παρόμοιες παραστάσεις Θέατρου Σκιών, είτε σε ανοιχτό είτε σε κλειστό χώρο, για να απολαύσουνε όλοι τον Καραγκιόζη.