Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Στις φλόγες εγκαταλειμμένο εργοστάσιο κρεάτων



 

Στις 14:00 το μεσημέρι ξέσπασε πυρκαγιά στο εσωτερικό του εγκαταλειμμένου εργοστασίου παραγωγής κρεάτων της ΓΕΝΒΙΟΚ απέναντι από τη σχολή αστυνομίας στην Κομοτηνή.  Οι φλόγες και οι καπνοί που έβγαιναν από τις εγκαταλειμμένες εγκαταστάσεις θορύβησαν τους φύλακες της Σχολής και άμεσα κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής. Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα που κατάσβησαν τη φωτιά αποτρέποντας την εξάπλωσή της.

Η επέμβαση της Πυροσβεστικής σύμφωνα με τον υποδιοικητή κ. Κωνσταντίνο Παπάζογλου ήταν άμεση με τρία οχήματα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Τα υλικά που καίγονταν ήταν φελιζόλ ανάμεσα σε μεταλλικά πάνελ.

Το βραχυκύκλωμα αποκλείεται ως αιτία μιας και το εργοστάσιο είναι εγκαταλειμμένο εδώ και χρόνια και δεν υπάρχει παροχή ρεύματος. Τα αίτια ερευνώνται από την πυροσβεστική υπηρεσία Κομοτηνής, ωστόσο πολλοί είναι που ισχυρίζονται ότι το εργοστάσιο που πλέον ανήκει σε κάποια τράπεζα είχε γίνει στόχος πολλών κλεφτών που αποσπούσαν μεταλλικές επιφάνειες και πιθανολογείται σύμφωνα με πληροφορίες ότι στην προσπάθεια τους κάποιοι επίδοξοι κλέφτες να αποσπάσουν τις μεταλλικές επιφάνειες ίσως να προκλήθηκε η φωτιά.