Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Εντοπίστηκε η σωρός του αγνοούμενου Δήμου Ραχμανίδη - κηδεύεται σήμερα το απόγευμα


Μια μηχανική βλάβη στην προπέλα της βάρκα τους προκάλεσε το ατύχημα,που τελικά μετέτρεψε σε θρίλερ την αγαπημένη συνήθεια των δύο αντρών που ήταν η κατάδυση και το ψάρεμα. Στην προσπάθειά τους να διασώσουν το σκάφος και να μην το εγκαταλείψουν τελικά χτυπήθηκε ο Δημήτριος Ζάμπογλου στην κοιλιακή χώρα από την  προπέλα και ο Δήμος Ραχμανίδης που έσπευσε να τον βοηθήσει  χτυπήθηκε στο κεφάλι. Ο νεαρός άντρας παρά τις επίμονες έρευνες των σωστικών συνεργείων δεν βρέθηκε και ήταν αγνοούμενος από τις 22 Ιουνίου. 
Η σωρός του άτυχου Ραχμανίδη βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 19 Ιουλίου στην παραλία της Μουδανιάς Χαλκιδικής μέτα από ένα μήνα περίπου που τον αναζητούσαν. Οι οικείοι του έσπευσαν για αναγνώριση το πρωί της Παρασκεύης και μετά την αναγνώριση μεταφέρθηκε στην Κομοτηνή όπου στις 7 θα ψαλλεί η νεκρόσιμη ακολουθία στην εκκλησιά του νεκροταφείου Κομοτηνής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Θρακικής γης που θα τον σκεπάζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου