Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του λογιστικού γραφείου του Ευάγγελου Τσατσακούλια

Την Παρασκευή 11 Μάιου,  πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του  λογιστικού γραφείου του Ευάγγελου Τσατσακούλια, παρουσία, πλήθος πελατών, φίλων αλλά και συγγενών, σε μια λιτή αλλά πολύ ζεστή εκδήλωση που ο ίδιος επιμελήθηκε προσωπικά. Αν και τα εγκαίνια έγιναν την Παρασκευή, ήδη το λογιστικό γραφείο αριθμεί αρκετούς πελάτες γεγονός που επιβραβεύει τον ζήλο, τις γνώσεις  και την συνεχή προσπάθεια του κ. Τσατσακούλια, παράλληλα δείχνει και τις ιδιαίτερες ικανότητες που ο ίδιος διαθέτει. 

   Η προσπάθεια για συνεχή αναβάθμιση του επιπέδου ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει ο κ. Τσατσακούλιας, δίνει την δυνατότητα να είναι κοντά σας διαρκώς. Εγκαινιάστηκε ένα νέο λογιστικό γραφείο , μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, με νέους τρόπους ενημέρωσης και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους πελάτες του. Ο κ. Τσατσακούλιας, λογιστής, οικονομολόγος και σύμβουλος επιχειρήσεων,  διαθέτει την εμπειρία αλλά και το μεράκι και την υπευθυνότητα που απαιτεί η εργασία του.
   Το λογιστικό γραφείο ανταποκρίνεται  στις απαιτήσεις του μέλλοντος και στην διαρκή ανάγκη των επιχειρήσεων και των ιδιωτών για ενημέρωση και γνώση των οικονομικών μεγεθών και της οικονομικής κατάστασης, ιδιαίτερα σε ένα ρευστό και συνεχώς διαφοροποιούμενο οικονομικό και φορολογικό περιβάλλον.
    Σε όσους ενδιαφέρονται να υπενθυμίσουμε ότι το λογιστικό γραφείο βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Παύλου 23 στον 3ο όροφο στην Κομοτηνή  και για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλ 25310.83503 και στο κινητό: 6936.132236.
   Το προσωπικό και η εφημερίδα «Τα νέα της Θράκης»,  ευχόμαστε καλές δουλειές και εποικοδομητικές συνεργασίες γιατί όλοι πιστεύουμε στην ανάπτυξη επιχειρήσεων.
ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου