Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Περιοδείες σε όλα τα χωριά της Ροδόπης του Ε. Στυλιανίδη


Περιοδείες σε όλα τα χωριά της Ροδόπης χριστιανικά και μειονοτικά κάνει καθημερινά ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης προκειμένου να ενημερώσει για το δίλημμα των επικείμενων εκλογών που είναι « η μονομερής καταγγελία του Μνημονίου – όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – και έξοδος από το Ευρώ και την Ευρώπη ή δυναμική επαναδιαπραγμάτευση και παραμονή στο σκληρό Ευρωπαϊκό πυρήνα;».

Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης βρέθηκε στα χωριά Χαμηλό, Αρσάκειο, Λοφάριο, Προσκυνητές, Ίμερο, Μαρώνεια, Ασώματοι, Σώστης, Πολύανθο, Αμβροσία, Διαλαμπή, Αμαξάδες, Ίασμο, Παλλάδιο, Νέα Καλλίστη, Αρσάκειο, Άμφια, Πρωτάτο, Νέα Σάντα.
Επίσης ο υπ. Βουλευτής Ροδόπης επισκέφθηκε τον ορεινό όγκο και μίλησε σε συγκέντρωση στην Οργάνη, όπου ξεκαθάρισε ότι είναι προς το συμφέρον όλων των κατοίκων και κυρίως της περιοχής να υπάρξει ισόρροπη και δίκαιη εκπροσώπηση των σύνοικων στοιχείων. Πρώτον διότι ενισχύεται το ενδεχόμενο παρέμβασης στην αυριανή κυβέρνηση  Εθνικής Ενότητας και Ευρωπαϊκής Προοπτικής  και δεύτερον γιατί μόνο με τη δίκαιη εκπροσώπηση μπορεί να συνεχισθεί αποτελεσματικά η προσπάθεια που εδώ και χρόνια ξεκίνησε για μια ανοιχτή δημοκρατική κοινωνία πρότυπο στη Θράκη.
Μιλώντας ειδικότερα για την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας στη μειονότητα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης τόνισε ότι θα συνεχίσει τη Σύγχρονη Ευρωπαϊκή Μειονοτική Πολιτική που ξεκίνησε το 2004 αλλά ξεκαθάρισε ότι αυτή μπορεί να φέρει αποτελέσματα μόνο αν νιώθουν και οι Χριστιανοί ότι έχουν τη δική τους εκπροσώπηση και όχι με μονομερείς επιλογές.
Ειδικότερα για το ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στις προγραμματικές του δηλώσεις τονίζοντας ότι το κόμμα αυτό με τους επικίνδυνους πειραματισμούς του θέτει σε κίνδυνο την Ευρώπη και άρα τις αγροτικές επιδοτήσεις, τους μισθούς και τις συντάξεις, τη ρευστότητα της αγοράς, την αντιμετώπιση της ανεργίας και ότι άλλο εξαρτάται απ’ τις ευρωπαϊκές χρηματοδοτήσεις.
Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να φορολογήσει Ορθόδοξη Εκκλησία και Βακούφικη περιουσία, προωθεί την κατάργηση του θρησκευτικού δικαίου της Μουσουλμανικής Μειονότητας  που εθιμικά έγινε σεβαστό στη Θράκη συμβάλλοντας στην αμοιβαία εμπιστοσύνη. Αρνείται πολιτικές που στηρίζουν την πραγματική ανάκαμψη και κατευθύνεται από αριστερίστικες ιδεοληψίες και ακτιβισμούς που ακυρώνουν κάθε προοπτική στην περιοχή και τη χώρα.
«Η ισόρροπη και δίκαιη εκπροσώπηση Χριστιανών και Μουσουλμάνων είναι το μοναδικό στέρεο θεμέλιο στο οποίο μπορεί να βασισθεί μια ανοιχτή και δημοκρατική κοινωνία» τόνισε ευθαρσώς ο υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου