Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΡΙΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.email:www.taneatisthrakis.blogspot.com-email:taneatisthrakis@gmail.com. ΤΗΛ-FAX:25313-03353 KIN:6981464680

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Συνέδριο με θέμα «Ελλάδα - Η Ανάκαμψη από την κρίση;»


Στο συνέδριο με θέμα «Ελλάδα - Η Ανάκαμψη από την κρίση;», την Πέμπτη 16 Ιουνίου, μίλησε ο κ. Δημήτρης Πολιτόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. (Μπύρα Βεργίνα) που είναι εγκατεστημένη στη ΒΙΠΕ Κομοτηνής, προσκεκλημένος των διοργανωτριών εφημερίδων «International Herald Tribune» και «Καθημερινή».  
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου παρουσιάστηκαν και συζητήθηκαν τα περισσότερα από τα επείγοντα θέματα που αφορούν στη σταθεροποίηση της Ελληνικής Οικονομίας όπως το κρίσιμο ζήτημα του δημοσιονομικού χρέους, το πρόγραμμα των αποκρατικοποιήσεων, η αξιοποίηση της κρατικής περιουσίας και οι κλάδοι που εμφανίζουν σημαντικές πιθανότητες να προσελκύσουν περισσότερες επενδύσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικά.
Στις συνεδρίες συμμετείχαν εκπρόσωποι επιχειρηματικών φορέων, διεθνείς εμπειρογνώμονες και ακαδημαϊκοί, ενώ ο κ. Πολιτόπουλος ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος του παραγωγικού επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας.  Το πάνελ με τον κ. Πολιτόπουλο και με θέμα την προσέλκυση επενδύσεων, συντόνιζε ο κ. Jack Ewing, οικονομικός ανταποκριτής της International Herald Tribune στην Ευρώπη, ενώ συμμετείχαν ο κ. Βασίλης Αντωνιάδης, εταίρος και διευθύνων σύμβουλος της The Boston Consulting Group ο διευθυντής σύνταξης της Καθημερινής, Νίκος Κωνσταντάρας. Λόγω των πολιτικών εξελίξεων, δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν στο συνέδριο, κορυφαία κυβερνητικά στελέχη που ήταν προσκεκλημένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου